lördag 12 oktober 2013

Söta djur <3

Hej!

Jag tänkte att vi kunde vara lite gölliga och rara så här på lördagkvällen!

Igår hos svärmor hade vi nämligen besök av självaste Bambi! Hen gick omkring i trädgården, smakade till svärmors stora förtret på en blomma och la sig sedan ner för att vila lite. Jag blev alldeles till mig, pratade i falsett, skrek "ÅH!", viftade med händerna och försökte att få Elly att bli lika entusiastisk. Det gick väl så där. Hon ville gärna se, men hon har tydligen varit med om mer spännande saker.

Fanbild på Blixa, som minsann låg i mitt knä i säkert en timme igår kväll, vilket inte har hänt sen han var liten.

Och det här, så fint. När Elly var en liten bäbis var jag alltid så nojjig över att katterna skulle lägga sig på henne när hon sov så att hon skulle kvävas (sånt händer, jag lovar). Nu önskar jag alltid att de ska lägga sig hos henne när hon sover.

 

 

6 kommentarer:

 1. Vilken vacker katt! Vi har en gammal kattfarbror som är till hälften siames, men han är inte så snygg längre. Han har uppnått den respektabla åldern 17 år, och är numera tunn och benig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Blixa var vår katt från början, men nu bor han och Zoom hos svärmor. Oj, 17 år, det var inte dåligt,

   Radera
 2. Haha, att tala i falsett (skrika) är min specialitet när det kommer till djur. Jag pratar alltid (dock ej i så mycket i falsett) med områdets hundar och katter. Roligast är det att prata med hundar till sura och bittra tanter. Det finns det ganska gott om här. Då får jag dem lite på gott humör och de blir lite glada över att just deras hund blivit så uppmärksammad som den förtjänar.

  Och bambisar är ju helt fantastiskt söta.

  Kissen verkar vara lite nyfiken men ändå skeptisk till en sovande Elly. Som att han inte riktigt tror på att hon skulle sova.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ser framför mig hur en surtant först ser helt häpen ut när du börjar gulla ned hennes hund, för att sedan börja le :)

   Radera