torsdag 31 oktober 2013

THE lampa

 

 

Att köpa lampor till vår lägenhet har inte varit så lätt. Dels har Niklas och jag väldigt olika smak (jag gillar färgglada och roliga lampor, han gillar fula och tråkiga) och dels så är vi rätt veliga båda två. Vi har velat ha en golvlampa i vardagsrummet ända sen vi flyttade in i den här lägenheten för 2,5 år sen, men när vi har letat har vi inte hittat någon, kunnat samsas om någon eller hittat någon till ett rimligt pris. Men så plötsligt hittade jag precis en sån lampa jag ville ha, Niklas sa ja och vi köpte den. Själva lampan var inte så fasligt dyr, däremot råkade vi såklart fastna för de dyraste skärmarna som fanns, men det får det fan vara värt. För nu har vi världens snyggaste lampa, som ger hela rummet ett vackert sken och dessutom så kan jag nu läsa och pyssla i soffan utan att behöva anstränga ögonen.

 

12 kommentarer:

 1. Den är helt fantastisk! Älskar dessutom: " jag gillar färgglada och roliga lampor, han gillar fula och tråkiga" Hahahaha, hög igenkänning på den! Fast jag tror jag påverkat Daniel en hel del smakmässigt, har inte kört över honom eller så...tror jag...eh

  MVH/ Hon med turkosa och prickiga väggar

  SvaraRadera
 2. Åhh. Jag hadecen sån lampa i min studenlägga. Den mellanlandade hos mamma och glömdes bort av mig OCH NU HAR MIN BROR SNOTT DEN!!! buhu

  SvaraRadera
 3. Den är så fin och jag vill också ha en!

  SvaraRadera
 4. Jag köper ofta saker utan att delge....Efter en tid har han glömt bort att han inte gillade den och då blir det bara en lampa.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! Jag gör så med en del saker, men vågar inte när det är nåt lite dyrare.

   Radera
 5. Jätte fin lampa! Var kan man köpa den? /Antje

  SvaraRadera
  Svar
  1. En lampaffär på Linnégatan här i GBG. Jag kan inte komma på vad den heter, men kan kolla upp det om du vill?

   Radera
 6. Typ snyggaste lampan ever!

  SvaraRadera
 7. Alltså, den är så supersnygg. Jag vill också ha en golvlampa, men jag har inte letat så noga. Vi är lite så vi också. Jag gillar massor av grejjer framme, tavlor överallt och tyger och ljusslingor. Men M gillar avskalat, men inte bara vitt. Jag gjorde så förut när han jobbade i Frankfurt att jag satte fram saker och ändrade lite medan han var borta. Sen kunde det gå lång tid innan han kom på att det hängde en ny tavla framme. Praktiskt.

  SvaraRadera