onsdag 2 oktober 2013

Vardagsglimtar

Jag köpte ett nytt fodral med tangentbord till min padda. Fodralet är bra (jag var ute efter ett rejält då jag har med mig paddan till skolan och lite hit och dit), men tangentbordet är katastrofalt. Bilden togs förra veckan när jag var sjuk och tittade på New Girl medan jag åt jordnötsringar och drack kaffe till mellis.

Elly ville verkligen vara kanin när hon gick till föris en dag. Och med verkligen menar jag att det inte räckte med kaninöronen på mössan.
Sånt här blir jag glad av. Någon har alltså bemödat sig med att placera blommor vid ett grått och trist elhus.
Mina Batmantajts - episka. Särskilt i kombo kickerspjucks.
Idag kom Niklas hem. Han var trött. Vi gick till förskolan på föräldrafika och åt kakor och drack kaffe. Barnen hade bakat kakorna dagen innan och enligt uppgift hade vårt barn ätit så mycket deg att pedagogerna till sist sa stopp, då de befarade påföljande magknip. Vårt barn blev då enligt egen utsago arg på fröknarna.
Efter förskolan gjorde Elly en segelbåt i sitt rum.
 
 
 
 
 

 

 

2 kommentarer: