måndag 4 november 2013

3 saker bara (som har mycket lite med varandra att göra)


 1. Elly har slutat att kalla sig själv för Dindie. Förr sa hon ofta "Dindie ha sån", "Dindie kan själv" osv, men allt eftersom hon började använda personliga pronomen om sig själv mer och mer, började Dindie försvinna ur hennes vokabulär och nu säger hon det aldrig. Alltså, det gör ju ingenting, men samtidigt är det lite synd, för det var onekligen väldigt sött. 
 2. Nu kan jag dricka rödvin igen. Efter att ha varit ogravid i 2,5 år har avsmaken försvunnit.
 3. Jag har stört ihjäl mig på att delar av min bloggtext har varit kursiv. Eller jag har mest stört ihjäl mig på att jag inte har kunnat fixa det. Men så plötsligt så var den bara normal igen. Puh!

6 kommentarer:

 1. Åh, det är ju sådär.. vissa saker de säger som är så himla gulligt. Man blir lite sorgsen när det är förbi.
  Himla snygg lampa ni skaffat förresten!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, och det var så kul att hon hade ett smeknamn på sig själv som inte ens var särskilt likt det riktiga namnet. Hon visste ju att hon hette Elly, men kallade sig för Dindie.

   Radera
 2. Jag fasar för dagen då Sonja slutar kalla sig för Nonna, tycker det är så himla gulligt. Hon har inte fattat det där med "jag" än så det är mycket i stil med "Nonna tänkte ta lite juice" osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elly säger alltid jag, min, mig osv om sig själv nu. Det kommer väl förr eller senare antar jag, men dessa smeknamn är ju så gölliga!

   Radera
 3. Fattar känslan. Det är så vemodigt när det blir märkbart att de lämnar saker bakom sig ju större det blir. Fantastiskt också såklart men tiden går ju så förbannat snabbt. Själv deppade jag när Tintin slutade kalla Stella för Iss-Iss.

  SvaraRadera