onsdag 20 november 2013

Ett inlägg för er vetgiriga

Hej alla ni som har hamnat på Kära vardag via olika googlingar, här kommer ett inlägg till er där jag berättar om det ni vill veta:

Löpning prutt: ibland pruttar en till helt oväntat när en tar i lite, under exempelvis löpning, men det är helt ofarligt. Ibland pruttar en när en inte tar i också. Även det är ofarligt.

Bebis svårt att somna själv: bebisen kanske vill ha sällskap när den somnar? Eller så är hen övertrött och har svårt att komma till ro?

Ben på klen: jag var ganska klen under min ungdom och mina ben var spinkiga. Men jag tänker att det där med hurdana ben klena personer har kan variera.

Bollslinga: jag tänker direkt på ljusslinga här. Bra grej. Lyser upp fint i novembermörkret.

Figurer med stora öron: jag är främst förtjust i katter med stora öron, som min Gollum, han var riktigt storörad och fin:

Gravid bra att veta: tja, det finns en massa saker som är bra att veta, som att bäbisen förr eller senare kommer att komma ut på ett eller annat sätt. Du kommer med andra ord inte att vara gravid resten av livet, även om det kan kännas så ibland, t ex om du går över tiden (med två dagar).

Graviditet hunger: jag var väldigt hungrig när jag var gravid, men det var jag visserligen innan också. När ungen sedan var född och jag började amma blev jag dock hungrigare än någonsin.

Leopard julstjärna: den snyggaste julstjärnan är förstås leopardmönstrad. Jag ska nog sätta upp min i helgen. Om du är på jakt efter en så köpte jag min hos Lampdansken på Stigbergsliden för ett par år sen.

Snyggaste julstjärnan: se ovan

Courtney Love 1991: då var hon ca bäst i världen:

Ultraljud snopp från sidan: nä, jag vet faktiskt inte. Visserligen tyckte jag att Elly hade en snopp på ultraljudet i vecka 18, men det måste ha varit inbillning.

3 kommentarer:

  1. Haha, gud så roligt! Jag tycker att det är skitskoj att se vad folk söker på för att komma till bloggar :)

    SvaraRadera
  2. Vilka roliga sökningar du får! Min klart populäraste är "nässelpulver bra för" Sådär rolig.

    SvaraRadera
  3. Hahaha! Plis bild på leopardjulstjärnan när den är uppe!

    SvaraRadera