söndag 17 november 2013

Helg

Min mamma har varit här i helgen. Igår passade hon Elly så att jag kunde gå på städdag på förskolan. Efteråt var jag helt jävla slut, kanske inte så mycket pga storstädning som av att jag sov dåligt på natten och sen vaknade kl. 6 av en morgonpigg Elly. Därför kändes det helt fantastiskt att jag kunde lägga mig och vila en stund medan mamma och Elly bakade pepparkakor på eftermiddagen, och mest fantastiskt av allt var att jag somnade en stund, jag som inte brukar vara så bra på att somna på dagarna. Efteråt kände jag mig som ny, och det var välbehövligt eftersom jag skulle ut och äta tapas med andra föräldrar från förskolan på kvällen. Alltså, eftersom jag går ut så sällan nu för tiden är hela grejen så rolig; allt ifrån att välja kläder till att dricka alkohol känns liksom lite busigt och ganska stort. Tapasen var goda och det var en trevlig kväll, men vi fick vänta så jäkla länge på maten att jag blev så vrålhungrig att jag slängde i mig maten när den väl kom in, vilket gjorde att jag blev helt däst och matt. När jag kom hem 00:15 vaknade Elly och var vaken i en timma ungefär. Hon tyckte det var dags att gå upp, men det ville ju inte jag. I morse gick mamma upp med Elly, så jag sov nästan till 9, vilket händer extremt sällan these days.

Idag har det varit en sån där ovanligt fin dag. Jag har varit extra kär i både Elly och livet och allting har känts så lätt. Kanske för att saker och ting blir lättare när mamma är här, men även efter att hon åkte har det känts så där extra varmt. Mamma och Elly var ute en stund på förmiddagen, sen var Elly och jag var på Plask & lek och det var så kul! Elly var lika cool i vattnet som vanligt och jag märkte att jag också har blivit coolare. I början var jag ganska orolig och tyckte det var läskigt när Elly skulle vara under vattnet och sånt, men nu vet jag ju att hon klarar det. När vi kom hem gjorde vi morotsplättar, pusslade, lekte kiosk och skajpade med Niklas. Nu äter jag choklad som mamma hade med sig och ska ta igen lite bloggläsande. Också lyssnar ja gå babyshambles. Jag har verkligen blivit bättre på att lyssna på musik igen, vilket jag är himla glad för.

6 kommentarer:

 1. Vad mysigt det låter! Och det är så härligt när man får den där gosiga känslan: Livet är rätt fint ändå!

  Haha, jag har inte heller varit ute på "lokal" på jättelänge. Saknar det lite faktiskt, att klä upp sej och det där lite festliga man känner.

  SvaraRadera
 2. Första bilden, alltså hon är ju bara för underbar! <3

  SvaraRadera
 3. Jag vill också ta tag i musiklyssnadet. Innan lyssnade jag jämt men nu när jag är ute och går tex är det skönt med lite tystnad...Tantvarning?

  SvaraRadera
 4. Föräldrar är så himla bra. Och haha, älskar hårtorksbilden!

  SvaraRadera
 5. Åh vad fin du är på fotot!

  SvaraRadera