måndag 25 november 2013

I år blir det gran!

När Elly härom dagen sa att hon vill ha en julgran var min första tanke hurra! och min andra tanke var:

Bild: Rusta

 

Jag har inte haft nån julgran sen jag flyttade hemifrån,men jag har länge drömt om en riktigt plastig och kitschig en. Och nu när jag har barn är det kanske dags. Och plast måste det bli, eftersom vi kommer att vara borta över jul. Synd på den där härliga grandoften bara. Men tänk er den här lila raringen täckt av glitter!

 

10 kommentarer:

 1. Åh! De hade en chockrosa på Rusta häromåret. Alex var lite väl glad över att vi inte hade plats hemma tycker jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är egentligen de rosa jag har suktat efter i alla dessa år, men så plötsligt blev jag sugen på en lila istället!

   Radera
 2. Vet du! JAg tänkte samma sak idag (fast kanske inte fullt så lila) men KLART att vi ska ha en överglittrig gran i år! I plast kommer den bli, vi är också borta en del över jul. Men åh, kommer bli SÅ roligt att pynta!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, massa glitter och annat kitschigt!

   Radera
 3. Helt perfekt! Lila är skitsnyggt också.

  Vi har en chockrosa som är tre decimeter hög :)

  SvaraRadera
 4. FIN! Jag hade en superliten gran i kruka förra året (riktig), vilket är ju inte så bra, men jag kunde bara inte motstå det där med doften.

  SvaraRadera
 5. Alltså jag vill ha en sån där! Eller en som är gjord helt i tjockt glitter, tror detvvar på Åhléns jag såg en. Men Mathias vägrar. Riktig ska det va, bla bla bla!

  SvaraRadera