tisdag 12 november 2013

Länkkärlek: So, I live in Berlin

Igår lunchade jag med Linda, som bloggar på So, I live in Berlin. Som framgår av bloggtiteln så bor Linda i Berlin, men just nu befinner hon sig på svensk mark och vi passade på att äta en jättegod lunch på En deli Haga. Det var första gången vi träffades, men jag tyckte att det kändes som om vi har känt varandra länge, och på sätt och vis har vi ju det, för vi har följt varandra i några år via bloggar och Instagram. Vi hade en massa att prata om och Linda var precis så bra som jag hade föreställt mig henne.

På sin blogg skriver Linda om lite allt möjligt; vardagsbetraktelser varvas med reseskildringar och inlägg om miljö och vegansk kost. Och så skrivs det en hel del om mitt nya intresse: no poo.

3 kommentarer:

  1. Kul med bloggtips! Borde ha läst den igår när jag skrev färdigt ett reportage från Berlin, hade kanske varit bra för inspirationen tänker jag :)

    SvaraRadera
  2. Vad himla gullig du är! Det var jätteskoj att träffas :)

    SvaraRadera
  3. Alltså bloggen! Så himla många fina människor som dykt upp i ens liv tack vare den <3

    SvaraRadera