tisdag 19 november 2013

Luddigt


Vi har haft några dåliga nätter, Elly och jag. Elly har vaknat flera gånger, legat och tuttat en massa och vissa gånger haft svårt att somna om. Hon tycks ha fått den sömn hon behöver ändå, men jag börjar bli trött på riktigt. Dessutom var det lite skillnad på att ha lite sömnbrist under Ellys första månader (hon sov visserligen ganska bra på nätterna, så jag blev aldrig riktigt katastroftrött, dessutom somnade jag om på en halv sekund då) då jag inte behövde göra så mycket på dagarna. Då gällde det mest att få i mig mat, byta blöjor, sitta i soffan och amma och kanske ta mig en dusch. Nu är jag liksom inne i slutskedet av min kandidatuppsats, sitter och analyserar för fullt på dagarna och känner att jag börjar sakna min skarpa hjärna. Tröttheten är inte på högrisknivå än så länge, men allting känns liksom lite luddigt just nu.

2 kommentarer:

  1. Hoppas nätterna blir bättre snart igen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Det blir de, förr eller senare.

      Radera