söndag 24 november 2013

Nu är det jul här i vårt hus

Nu kör vi igång julen va?

Igår köpte vi i alla fall lussekläder till Elly. Hon har vid några tillfällen sagt att hon vill vara pepparkaka och vid några andra att hon vill vara tomte, så jag tänkte att vi safear och kör på dubbla uppsättningar kläder, för att minimera risken att hon bryter ihop precis innan luciatåget och vill vara tomte om vi har köpt pepparkakskläder eller tvärt om. Dessutom kommer hon att kunna ha pepparkaksdräkten som pyjamas (om hon nu börjar med sån igen) och hon kommer säkerligen att kunna ha båda dräkterna nästa jul också. Fattas nu bara att hon vill vara stjärngosse istället...

Idag dammade vi och gick ner i källaren och hämtade julsakerna och började göra julfint. Detta är Ellys fönster.
Och den här slingan sitter på hennes garderob.
Och Glitterbambi är framme! Den är en av mina två bästa julsaker. Den andra kom dessvärre inte upp idag, eftersom vi inte hade nån lampa till den. Men det här är ju en bra början i alla fall.
 

 

 

3 kommentarer:

 1. Fan, vad smart att safea!

  Jag såg såna glitterbambis, och andra, igår på en affär och tänkte på dig och så ser jag att du har en sån. Såklart att du har ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kul att du tänkte på mig!

   Radera
 2. Åh, fint! Här blir det inget julpynt i år, jag och Juno åker iväg till mina föräldrar så tidigt. Känns lite deppigt faktiskt när jag ser en glitterbambi...

  SvaraRadera