måndag 18 november 2013

Snuvad på konfekten, så att säga

Efter att ha varit brutalt trött, håglös, nere och lätt ångestfylld hela dagen och bara längtat efter att få gå och lägga mig, får jag förstås tillbaka livslusten lagom tills jag har chansen att gå och lägga mig. Så nu sitter jag och dräller i soffan istället för att krypa ner i sängen och vältra mig i mitt eget lilla elände. Ja ja, en får väl vara glad för det lilla.

2 kommentarer:

  1. Så där blir det för mej ibland också! Jag kan känna mej helt håglös hela dagen och så på kvällen piggnar jag liksom till. Problemet är då bara att det känns för sent att göra ngt produktivt.. Jag har en idé om att det beror på att man släpper alla måsten på kvällen, dagen är liksom avslutad och man slappnar av. Saker jag gör på dagen, såna där vardagssysslor, känns ofta betungande och på kvällen känns de plötsligt som bonus istället.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det tror jag också! Liksom yay, äntligen får jag göra vad jag vill, oj vad pigg jag blev!

      Radera