onsdag 20 november 2013

*tänker positivt*

Jag sov lite bättre i natt och känner mig piggare än igår. Hurra!  Dessutom kom jag att tänka på att även det är jobbigt att nätterna är lite oroliga just nu, så är dagarna väldigt bra. Utbrotten är få, att ta på ytterkläderna går smidigt och Elly är allmänt glad och positiv. Dessutom leker hon mycket själv medan jag gör annat, istället för att vara klistrad vid mig och bara vilja bli buren, som under vissa perioder.

Nu inser jag att jag säkert jinxar de bra dagarna genom att skriva detta, men då blir kanske nätterna bra? Å andra sidan tror jag att jag föredrar bra dagar framför bra nätter. Faktiskt.

2 kommentarer:

  1. Jag vet inte vad jag skulle föredra, jag är ett vrak om jag inte får sova så kanske bra nätter.

    Bra att det känns lite bättre idag och jag hoppas att det inte är något jinxande :)

    SvaraRadera
  2. Det är tur att allt sånt där bara är faser. Men det hjälper inte så mycket att tänka på mitt inne i det.

    SvaraRadera