tisdag 5 november 2013

Tillbaka i soffan

Det är ju ganska mysigt att sitta med ett febrigt barn i famnen. Men efter några timmar, då blir en ganska mosig i både kropp och knopp. Jag tänker tillbaka på den allra första tiden, då dagarna tillbringades i soffan med undantag för en promenad, ett par toabesök och några vändor till köket. Jag kan inte minnas att jag kände mig mosig då, men jag antar att det var annorlunda då jag var inne i den där bubblan. Jag behövde liksom inte så mycket, att sitta med Elly i famnen var fullt tillräckligt för att jag skulle känna mig nöjd, lycklig.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja. Samtidigt som det den första tiden var rätt skönt att ta det lugnt, åtminstone för mig, som tyckte att alla känslor var så omvälvande. Jag behövde nog sitta ner :)

      Radera