fredag 8 november 2013

TLC for MLP

Dessa små ponies fick igår först ett skumbad i handfatet. Sen borstade jag dem med eltandborste och tandkräm (tack för tips Nixa!) och efter det tog jag balsam i deras manar och svansar, de "blonda" fick silverbalsam. Nu har de stått på tork sen igår och idag väntar ordentlig kamning och jag tänker att de som behöver kommer att få en klick hårolja. Somliga har det bra.

 

(Jag har köpt My Little Ponies på Tradera, som Elly ska få i julklapp. Jag jobbar på att bli lite mer klimatsmart, så istället för att köpa en massa nya plastiga grejer, för hon gamla, som dessutom är så mycket finare än dagens MLPs)

 

8 kommentarer:

 1. Åh, hade varit kul att se en före- och efterbild! :-D Samlar ju också lite smått på gamla ponnys åt min 6-åring. Många av dem är ju rejält smutsiga och slitna. Kanske ska testa din kur.
  /Ampiloppen på Instagram

  SvaraRadera
  Svar
  1. De flesta var fräscha, men några hade ett fåtal fläckar. Om jag köper fler ska jag ta både före- och efterbilder!

   Radera
 2. #åretsjulklappäråtervunnen :-D

  SvaraRadera
 3. Vad fina de blir. Och så klimatsmart!

  SvaraRadera
 4. Tjusiga! Själv fick jag bara kopian från Ullared när jag var liten, som mer såg ut som en åsna. Kanske skulle starta en samling till mig...

  SvaraRadera
 5. Haha, vilken behandling! Toppen med återvunna ponnies, bättre för miljön med gamla leksaker än nya.

  SvaraRadera