torsdag 28 november 2013

Torsdag

Så blir det torsdag. Jag lämnar Elly på förskolan. Går hem. Tar det lugnt en stund. Börjar sedan plocka. Det har plockats för dåligt här hemma på sistone, så det tar en stund att återföra hundra kylskåpsmagneter till köket, slänga allt toapapper som ligger och skräpar överallt och leta reda på alla handdukar som har rymt från badrummet för att tjänstgöra som filtar. Och jag tänder juldoftande ljus. Njuter. Sen kommer Niklas hem. Vi är glada och kära. Äter paj i soffan och tittar på Californication. Dricker kaffe och jag letar böcker till nästa kurs. Den där sista lilla kursen innan jag äntligen, äntligen får min examen. Men mest tar jag det lugnt, för jag tycker nog att jag kan få en mellandag.

4 kommentarer:

 1. Hundra? Wow! Jag antar att det inte är du som tagit dem därifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok, hundra KAN ha varit en överdrift :)

   Radera
 2. Vad mysigt det låter! Och din julstjärna, så sjukt snygg!

  SvaraRadera