måndag 9 december 2013

Aj och oj och aj oj oj

Idag tog mig nackspärren till nya nivåer av hjälpbehov: innan jag gick hemifrån i morse fick Elly och Niklas dra upp mig från soffan och nu ikväll! när jag hade lagt mig i sängen fick Niklas komma och hjälpa mig att vända mig från ena sidan till den andra. Jodå. Och i skolan lovprisade jag alla dörröppnare, för en tänker fan inte på hur tunga dörrar kan vara att öppna förrän en får nackspärr. Visste ni förresten att det kan göra ont i ryggen för varje klunk en tar när en dricker? Eller att en nysning kan utgöra en smärtsam upptrappning och en smärtexplosion? Eller att nackspärren kan sätta sig på huvudet så att en både tänker långsamt och blir yr?

 

Men hörrni, jag är inte helt förlamad av självömkan, utan tänker att nackspärren bara har en dag kvar i min kropp ändå, för på onsdag ska jag på Depeche Mode och då måste jag vara rörlig och vital igen. Det finns inga andra alternativ.

 

9 kommentarer:

 1. Hoppas nacken blir bättre bums! Och mocklis dig som ska på Depeche!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, Depeche ska bli grymt! Har verkligen saknat att gå på konserter.

   Radera
 2. Nackspärr är för jävligt! Hoppas det släpper!

  SvaraRadera
 3. Usch, stackare! Men det är klart att du är bra på onsdag. Nåt annat går ju inte!

  SvaraRadera
 4. Men stackars! Det kanske du redan testat men annars: Värme, värme, värme. Ha halsduk inomhus eller en vetekudde. Håller tummarna för att det ger med sej snabbt!

  SvaraRadera
 5. Stackars! Klart du måste vara bra till en sån konsert, säg åt kroppen att lyssna nu!

  SvaraRadera
 6. Men gud, det låter ju fruktansvärt. Fy vad jobbigt. Jag hoppas att det går över till Depeche Mode :)

  SvaraRadera
 7. Fifan. Går sådant över av sig själv?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det finns inte så mycket att göra, förutom genom att underlätta genom att hålla området varmt, ev knapra piller, ta det lugnt och sånt.

   Radera