lördag 7 december 2013

En lördag i skärgården

På förmiddagen fick jag lite skrivet på uppsatsen. Lite. Sen gav jag upp och körde bilbana med Niklas och Elly medan Blixa stack fram ett långt framben för att försöka fånga alla bilar som passerade honom. Bilbana alltså, varför har ingen talat om att det är så kul?
 
Jag har även tränat 5-6 yogapass med Tara Stiles, alla hade namn som innehöll back/neck pain. Kanske borde jag inte träna alls, men jag kan liksom inte låta bli, särskilt inte när jag har haft en sån här seg dag. Det var framför allt roligt att träna när Elly var med; hon gick verkligen in för det och hon tycks vara något av en naturbegåvning. Det är kanske alla barn visserligen.
 
Antal gånger Niklas har fått dra upp mig när jag har legat på rygg och inte kunnat komma upp själv: 4. Jag har heller inte kunnat borsta eller sätta upp mitt hår. Nu sitter jag i soffan med en värmekudde på axlarna, som Niklas placerade där eftersom jag råkade sätta den på mitt huvud och inte fick bort den sen. Jag blir även serverad te och lakrits. Det kan hända att jag inte blir jätteledsen om nackspärren är kvar i morgon också.

 

1 kommentar:

  1. Men fy för nackspärr! Det är så irriterande när det inte går över heller. Men te och lakrits är ju inte helt fel.

    Jag hade en bilbana när jag var liten och det var så himla skoj! Verkligen, den roligaste leksak jag hade. Det enda var att mina föräldrar antagligen inte trodde att jag skulle gilla den så mycket som jag gjorde så de köpte en lite billigare och också sämre så den var inte så himla bra. Men rolig!

    SvaraRadera