måndag 30 december 2013

En sån där klämdag

Jag behövde tydligen lite miljöombyte, dvs byta ut den här hålan mot Jönköping för några timmar, för jag har känt mig så tillfreds med allting idag. Det kändes till och med lite spännande att ta bussen härifrån med Elly och min syster (den yngre av dem, den äldre är i min lägenhet hemma i GBG och känner sig enligt Instagram som Alice i underlandet där, går omkring i mina ballerinaskor, dricker afternoon tea i prickiga leksakskoppar i badrummet och sånt). Det säger en del om spänningsnivån i mitt liv va?

När vi kom in till stan gick vi först hem till vår gamla farmor som bor precis vid Vätterstranden.

Hos farmor hittade jag ett kort på mig, från när jag var en knubbig bäbis med förvånad uppsyn.

Den enda stunden Elly satt still var när hon åt en chokladtryffel. Annars for hon runt och lekte simskola, vilket förstås innebar att hon tog av sig alla kläder. Farmor tyckte att hon var helt vild.

Sen gick vi en sväng på stan innan vi åt libanesiskt.
Efter en kort runda till på stan lekte vi i en lekpark medan vi väntade på bussen. Det var en ovanlig lekpark med grästäckta små hålor som liknade Teletubbieshus, en karusell och några saker vi inte förstod oss på. Men den gröna karusellen var helt klart bäst. När Elly hade åkt färdigt skulle hon ge först mig fart och sedan var det hennes mosters tur. Alltså varför finns det inte karuseller överallt?

 

 

 

3 kommentarer:

 1. Åh den lekplatsen är grymt kul! Håller med älskar karuseller!

  SvaraRadera
 2. Men hallå, bor du här i trakten?

  SvaraRadera
 3. Vilken bra dag alltså :)

  Gillar den förvånade uppsynen du hade.

  SvaraRadera