fredag 13 december 2013

Friday I'm pissed

Idag är jag så sur, irriterad och ledsen utan nån egentligen anledning att jag är glad att jag måste gå på en massa tråkiga föreläsningar, så jag får sitta och sura i fred. Jag känner nämligen inte någon på den här kursen och asocial som jag är tänker jag inte göra några kontaktförsök, utan jag ska bara sitta och sura. Föreläsningen nu innan lunch hölls av en chef, som mot slutet tog upp att hen tycker det är så trist när socialarbetare pratar om att det är så svårt att hålla på med socialt arbete. Hen tyckte istället att alla ska prata om hur roligt det är och vilka stora möjligheter det finns till förändring. Jag hade bara lust att säga till den självgoda jäkeln att det är såna som hen som gör att socialarbetare tappar lusten, men jag höll käft och lät mungiporna sjunka ner till tårna istället.

 

Nu sitter jag på ett ställe och äter skitgod meze i ett soligt fönster. Tänkte att solen skulle pigga upp mig lite, men jag blir bara irriterad av att få solen i ögonen. Funderar på att skicka in en jobbansökan till ovan nämnda chef och skriva att jag är negativt lagd, ser hinder istället för möjligheter, är oflexibel etc. Vad tror ni?

4 kommentarer:

 1. Haha, förlåt! Men det hörs verkligen på texten på hur dåligt humör du är. En läser den liksom med muttrande röst i huvudet. Hade också en sån där dag för ett tag sen. Så surt och tråkigt. Känner med dej och hoppas det blir bättre imorgon. Älskar slutklämmen på inlägget! Gör't :-)
  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kan ju säga att senare samma dag, när jag läste igenom inlägget, skrattade jag gott pt eländet.

   Radera
 2. Åh, underbart att höra att fler kan vara så anti hela världen en dag utan särskild anledning. När jag vaknar på det viset vet jag redan från början att det inte kommer att gå över förrän jag fått sova en natt till och det är en annan dag. En del dagar är bara piss oavsett hur mkt solsken det blir vad det lider.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Och såna där dagar går det liksom inte att dölja surheten, så det är väl lika bra att leva ut den.

   Radera