söndag 15 december 2013

Helgen i några bilder

Elly har börjat leka en del med My little Pony. Igår ville hon fota sitt lilla gäng själv.

Igår kväll var Niklas och jag på dejt! Vi började med bowling, som jag vann.

Jag var ungefär så här pepp.

Efter bowlingen gick vi till nåt litet mysigt ställe i närheten och drack varsin öl. Det kändes lite skumt att vara ute på kvällen, vi två tillsammans, och det blev mycket Ellyprat förstås. Sen gick vi och åt tapas, sjukt goda tapas, och jag var glad att Niklas inte hade fallit för min tidigare idé att bara gå till nåt ölhak och äta nån flottig hamburgare. Ok, den där idéen fick jag bara för att jag tyckte det var sent med bordsresarvation kl. 20:15, då jag såg framför mig hur vi vrålhungriga skulle få vår mat lagom till 23-snåret, men redan strax efter 21 var vi mättnad och belåtna och vandrade hemåt. Bra dejt!

Elly fick sin stora present av mig och Niklas redan idag, för hon kommer ändå att få så mycket annat under själva julhelgen. Elly såg väldigt impad ut när hon fick se hur stort paketet var och hon var så stolt för att hon kunde bära det själv. Hon har förresten växt väldigt mycket i helgen; igår morse när hon vaknade sa hon att hon hade växt så mycket under natten att hon var jättestörre nu. Och idag var hon en stor tjej.

I paketet var det en bilbana! Elly blev så ivrig när vi skulle bygga ihop den, körde en liten stund och frågade sedan efter överraskningen. När vi var på väg hem från simskolan sa jag nämligen att vi skulle göra nåt kul när vi kom hem och det visade sig att hon hade trott att det innebar godis...

Till söndagsmiddag åt vi bananplättar. Jag frågade Elly i morse vad hon ville ha till middag och hon svarade bananplättar, precis som de gjorde på Bolibompa, så bananplättar fick det bli. Efter vår fancy middag blev det mys i soffan tills Elly ville gå och lägga sig. Väl i säng ville hon mest leka dock, särskilt låtsas-ramla-ner-från-sängen-leken, men efter en stund somnade hon och nu har jag tränat och tittat på SOA och ätit popcorn med Niklas.

 

4 kommentarer:

 1. Det var smart att ge en julklapp redan nu! Funderar på om jag ska sno det upplägget...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi tänkte att hon inte kommer kunna ta till sig allt hon kommer få ändå

   Radera
 2. Vad mysigt med en date. Jag vill också gå på dejt.

  Vilken cool bilbana. Överraskning, hahah... gulligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, att gå på en riktig dejt är verkligen kul! Först känns det lite konstigt, men sen blir det kul!

   Radera