söndag 22 december 2013

I Smålandet

Dag 2 i Småland har vi varit på fika hos min bror, gjort julgodis och blivit överlyckliga när vi hittade en snöhög. Well, vissa av oss var kanske mer glada än andra. Elly har även lackat askar och dekorerat dem med bokmärken och jag har tränat en handfull yogapass (ok, vissa var bara 4 min, men ändå). Slutligen ville Elly bli nattad av min syster (annars brukar det bara vara jag som duger, men ikväll ville hon bara ha Lolo) och jag har sett mitt första (och förmodligen sista) avsnitt av Downtown Abbey.

 

2 kommentarer:

 1. Alltså den där pepparkakan :)

  Downton Abbey, ja herregud det såg jag två avsnitt av förra året med svärmor. Dubbat till tyska gör det inte bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, dubbat till tyska låter annars som en riktig hit!

   Radera