lördag 7 december 2013

"Kul"

Bloggade jag om att det var roligt och inte särskilt jobbigt att skriva kandidatuppsats? Well, det var innan stressen över att behöva skriva om en hel del i uppsatsen på två arbetsdagar och en helg slog till. En stress som dessutom har sällskap av en alltmer påtaglig sömnbrist och en nytillkommen nackspärr. Behöver jag nämna att det tar ca 10 minuter för mig att formulera en enkel mening?

5 kommentarer:

 1. Men blä! Skickar lite virituell styrka och pepp. Det kommer kännas fantastiskt när det är över. Tycker du är otroligt duktig som fixar detta. Har också en uppsats jag borde skriva för att bli klar med en kurs men orkar inte ens tänka på't nu.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig! Det har varit så roligt så med högskolestudier igen, jaa då. Så länge som det var hyfsat lätt. Nu har det blivit svårt i kombination med att pluggtid blev till vab. Kommer missa en examination för att jag inte hunnit göra klart och istället ha det hängande över jul. Bläk och blök! Men det ordnar sig säkert tillslut, både för dig och mig! Heja heja!

  SvaraRadera
 3. Men nej! När man är klar så är man liksom klar också. Vill inte alls fortsätta eller ändra på nåt. Hoppas att det går bra ändå. Ni klarar det här :)

  SvaraRadera
 4. Nej vad jobbigt! Skriva om en massa efter inlämning är det segaste som finns! Men det är sista rycket innan ni är helt över mållinjen, glöm inte det. SNART är det över!

  SvaraRadera