söndag 29 december 2013

Lappsjukan

Idag har jag känt mig seg och lättirriterad. Har till exempel inte haft mycket tålamod med min envetna unge, men som tur är finns det ju fler än jag här som kan leka med henne. Sen kom jag på att jag inte har varit utanför den här lilla hålan där jag växte upp på en vecka. Enda undantaget är julafton, då vi åkte till en liten by och gick i kyrkan. Men lappsjukan alltså, det är den som ställer till det. I morgon tänker jag bota mig själv genom att åka in till stan, dvs Jönköping en sväng. Ibland är lösningarna på mitt tidvis dåliga humör rysligt enkla. Tror jag.

9 kommentarer:

 1. Förstår vad du menar. Sådär brukar jag bli när vi är i stugan i Nordnorge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En är väl lite ovan vid att ta det lugnt så här länge antar jag.

   Radera
 2. Hoppas att det hjälper! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det kändes bättre så fort jag hade gnällt av mig lite :)

   Radera
 3. Kul att du också är från Småland, är uppväxt i närheten av Jönköping! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är du? Var? Jag växte upp i Lekeryd!

   Radera
  2. I Vetlanda är jag uppväxt, ligger inte supernära Jönköping, men det är jönköpinglän :).

   Radera
  3. Det är du och Lena PH! ;)

   Radera