torsdag 12 december 2013

Lite kort bara

Jag ska aldrig mer klaga på ståplats. Herregud, sitta en mil från scenen när en kan stå en meter från runwayen som går ut från scenen? Skulle inte tro det va.

 

Mensen kom inte under konserten, utan i morse. Jag kan ju inte påstå att jag blev så glad när Elly vaknade och ville gå upp och kissa kl. 6:14, men tack vare det slapp vi blodfläckar i sängen. När jag tog fram menskoppen frågade Elly vad det var och jag svarade bara att det är en menskopp. Då sa hon "när jag blir jättestörre ska jag ha en sån, också ska jag bli mamma och pappa". "Du kan bli vad du vill, darling!" sa jag.

 

Så. Nu ska jag plugga lite innan nästa föreläsning, men det är fan inte lätt när jag bara återupplever konserten igen och igen. Mer om den ikväll!

2 kommentarer:

 1. Menskopp är lätt den bästa investeringen jag gjort, så värt!

  Ska själv prova ståplats på konsert nästa år (Rockklassiker på lördag räknas inte, det är inte riktigt samma konserttryck där som i t.ex. Friends Arena skulle jag tro). Är lite lätt klaustrofobisk men tänker att det måste vara värt det, ändå, för att komma närmre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, menskopp är ju så sjukt smart och smidigt!

   Ibland kan det bli lite jobbigt att stå långt fram, särskilt om det är många fulla i publiken och många trycker sig framåt. Men på Depeche var publiken gammal och lugn, haha!

   Radera