söndag 1 december 2013

Partytjejen

Igår var jag på fest. Kärleksfest skulle det enligt inbjudan vara, så jag tog på mig alla hjärtaccessoarer jag har. När jag väl bestämde mig för att gå trots allt. Egentligen hade jag verkligen sett fram emot att gå på fest, en riktig hemmafest liksom, hur ofta gör jag på såna nuförtiden liksom? Men igår eftermiddag kände jag mig så trött och på dåligt humör att jag inte hade lust att gå. Plus att jag tänkte att Elly säkert skulle sova dåligt sen när jag kom hem, så jag skulle vara ett vrak dagen efter. Men jag gick och jag hade så otroligt kul. Hängde med gamla kompisar, dansade och drack. Det var faktiskt så kul att klockan nästan var fyra när jag kom hem. Eftersom jag hade druckit en del bäddade jag ner mig i soffan och somnade direkt. Och vaknade klockan sju! Sju! Medan Elly sov till åtta. Det är fan inte klokt. Men jag har aldrig kunnat sova ordentligt när jag har alkohol i kroppen, så jag borde väl inte bli förvånad. Idag har jag varit lite bakis, inte så farligt, men lite. För första gången på ca 3,5 år. Och jag har gått omkring hela dagen och varit helt förundrad över att jag orkade vara ute så sent, trodde aldrig det skulle hända igen. Jag är ju inte 20 something längre om en säger så.

 

11 kommentarer:

 1. Vad roligt det låter, kul och höra att festen blev så lyckad :)!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det var grymt! Har liksom inte varit på en riktig fest på år och dar!

   Radera
 2. Åh, låter som en toppenkväll! Att orka till 04 dessutom är verkligen imponerande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag fattar inte hur jag orkade! Särskilt inte som jag hade sovit kasst natten innan...

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Herregud vilken kärlekspingla!

  SvaraRadera
 5. Alltså, de strumpbyxorna är ju så snygga. Jag vill också ha ett par med hjärtan på.

  Brr, för att få sova alldeles för lite.

  SvaraRadera
 6. Gött att det blev lyckat med festen! Typiskt att vakna innan barnet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen typiskt! Och jag som gått o gnällt om att jag säkert inte skulle fö sova för henne...

   Radera