tisdag 31 december 2013

Positiv på årets sista dag

Nyår är inte en av mina favorithögtider direkt. När jag tänker efter så är det nog främst Jul jag verkligen gillar; Påsk handlar ändå mest om gult och kycklingar och jag gillar inte nåt av det, på Midsommar regnar det och sups för mycket och Nyårsafton blir sällan så rolig som en tänkt sig. Hur som helst. Nyårsafton betyder inte så mycket för mig, och tur är väl det för jag ska ändå inte göra nåt särskilt idag. Förresten så har jag inte så mycket att välja på, för det är ingen som har frågat om jag vill hitta på nåt. Och jag har ju inte frågat någon heller, så jag ska ju egentligen inte klaga. Men nu känner jag mig helt slut, för det där barnet jag har har sugit ut all min energi idag. Jag orkar inte ens gå in på vad det är som är så jobbigt, men herregud, vad slut jag kan bli efter några timmar med henne.

Dessutom har hela min fina länklistan försvunnit från bloggen, så nu sitter jag och lägger till blogg efter blogg och hoppas att jag inte missar nån. Hojta gärna om du känner dig glömd! Elly leker med min mamma och är på strålande humör, vilket hon blev så fort jag lämnade rummet. Hrm.

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Sorry, alltså! Det är nu åtgärdat :)

   Radera
 2. Alltså nyårsafton nuförtiden känns mer som att det är ett avslut och en början. Som lika gärna kan "firas" hemma med familjen, god mat och kanske lite bubbel. Jag har sedan flera år tillbaka sagt att jag ska vara hemma på nyår för det finns inget värre än att vara på en stor fest och sova på nån knölig madrass och dagen efter är alla bakis och en vill bara vara hemma i sin egna säng och ta det piano.

  Så jag tycker att det verkar som en finfin plan du hade där. Och tur att du inte bor här för fyrverkerierna börjar ungefär en vecka innan och är nu snart slut. Men själva nyårsaftonen är lite som en krigszon. På allvar alltså. Jag vågar mig knappt ut här och då är vårt område väääldigt lugnt i jämförelse med andra.

  SvaraRadera