måndag 30 december 2013

Superfifi

Hej på er!
Jag kände att bloggen behövde en förändring, så ut med Kära vardag och in med Superfifi! Mycket av innehållet kommer att vara detsamma som nu, men jag kommer att blogga mer om träning och sånt tänkte jag, mer om det en annan dag! Jag ska även försöka att hela tiden blogga om det jag verkligen känner för, för stunden och inte hålla på att värdera vad som passar in på den här bloggen och vad som inte gör det. Det blir tyvärr ofta att jag tänker så. Min blogg, jag bestämmer! Hoppas ni gillar't! För även om jag främst bloggar för att det är roligt, så vill jag ju gärna att någon läser. Jag har funderat lite på att sluta blogga helt och hållet, men det går inte, jag har fått så otroligt mycket via den här bloggen att jag aldrig kommer att kunna göra slut med den.
 
Sen har jag ju skaffat en egen domän också! Shit pommesfrittes! Jag har alltid tänkt att det bara är stora bloggar med miljoner läsare som gör det, men Superfifi ska inte hålla på att förminska sig. Dessutom kostade superfifi.se ynka 12,50kr. Som hittat!

 

19 kommentarer:

 1. Superfifi passar dej verkligen som hand i handske! Spännande med lite förändringar :) Tufft med egen domän! Det vill jag också ha. Har bestämt att jag ska ge mej och bloggen det i present vid ett visst besöksantal/dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Ja, skaffa egen, det känns himla stort och kul faktiskt!

   Radera
 2. Härligt! Jag går i samma tankar faktiskt :) Nytt namn och sånt och även skita i vad om passar att skriva. Hur skaffar man förresten en egen domän? ehehehe :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland behöver en ju förnya sig lite, lätt att tröttna på sig själv annars, så känner åtminstone jag. Du köper ett namn från exempelvis Binero och sen sitter du och fixar med koder och grejer, svär lite, väntar otåligt, och vips, så är allt fixat!

   Radera
 3. Härlig förändring och välkommen Superfifi!

  SvaraRadera
 4. Hejhej superfifi! Jag ser fram emot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket mottagande, gulle dig!

   Radera
 5. Hurra för Superfifi! Försöker också undvika att värdera alltför mycket, men aj vad svårt det är ibland. Ska bli bättre på att skita i det nästa år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är verkligen trist att det blir så. Ska verkligen försöka att bättra mig!

   Radera
 6. Hurra för Superfifi! Och sluta inte blogga, snälla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä, jag kommer nog aldrig kunna sluta!

   Radera
 7. medbebisibagis-Karin1 januari 2014 20:11

  Yay! Ska bli kul att läsa vad du skriver utan att censurera dig själv!

  SvaraRadera
 8. Wow! Coolt med egen domän, det vill jag med ha. Måste fixa. Och vad roligt med Superfifi. Jag tycker att det ska bli jättekul att läsa om träning och vegan och yoga hos dig. Som inte så ovanligt är jag lite seg med kommentarerna... läsa på telefonen = inga kommentarer.

  SvaraRadera