tisdag 3 december 2013

Tränar väl lite yoga då

Jag har verkligen försökt att gilla yoga, eftersom det torde vara ett bra sätt att sträcka ut musklerna på, samt att jag är ganska stel och osmidig i kroppen. Men det är så svårt. Det går långsamt, vilket gör att jag blir uttråkad och börjar längta efter "riktig" träning. Och om det är för avancerade rörelser för oviga mig, tröttnar jag direkt.

 

Men nu har jag fått för mig att Tara Stiles är the shit, att hennes korta pass på ca 5 minuter ska dels förändra min inställning till yoga, men framför allt ska göra mig mjukare och smidigare. Så nu ska jag börja köra ett sånt pass efter min vanliga träning varje dag i två veckor och se om jag märker någon förändring. Om inte annat så lär jag få en avkopplande stund till en av världens skönaste stämmor varje dag.

 

Idag körde jag flexibilitypasset ovan och jag har i min favoritlista på You Tube lagt till en massa kortpass med titlar som innehåller ord som strength, core och relax. Och ja, jag bloggar om yogan för att sporra mig själv och för att jag tänker att kommer att få stå till svars inför ... bloggen om jag inte fullföljer yogan!

 

3 kommentarer:

 1. Jag älskar yoga! Hade samma bekymmer som du i början, att det gick långsamt och inte kändes som "riktig träning". Nu älskar jag det!

  SvaraRadera
 2. Åkej, note to self att läsa inläggen i ordning....

  Hejja!

  SvaraRadera
 3. Åh... då har du kommit längre än jag i din mentala pepp för yoga! Men 5 minuter låter ju överkomligt ;)

  SvaraRadera