onsdag 11 december 2013

Var är mensen?

Ja, var håller den hus?

Förr hade jag helt oregelbunden mens, det kunde gå allt mellan fyra och sex veckor mellan mensens första dagar. Men sen den kom tillbaka efter ett skönt uppehåll på nästan tre år, har den varit nästan helt regelbunden. Visst, en eller ett par dagar sen kan de vara, men nu är den tre dagar sen enligt mensappen! Och nej, jag är inte preggo. Däremot är jag rädd att den kommer att göra entré ikväll, när jag står och trängs i en stor hop av Depeche Modefans och varken vill störas av mensvärk eller kan komma åt en toalett. Kanske har min kropp bestämt att mensen får vänta tills nackspärren är helt bra och då får den faktiskt vänta lite till, för idag har jag rätt ont i ena skuldran.

 

Det är så typiskt mig att oroa mig för sånt här. Nu när nackspärren inte hindrar mig från att gå på konserten måste det liksom vara nåt annat som gör att jag inte bara kan slappna av. Dessutom: vad är det för fel på sittplats? Komma till Scandinavium strax innan konserten börjar, visa sin biljett, gå in och sätta sig. Nu ska det stås ute och frysas och vänta, bli uttråkad, störas sig på folk, gå in och trängas, bli bortträngd och arg och vänta ännu mer. Va? Som en annan tonåring!

 

Nä, det ska nog bli kul med konsert ändå.

3 kommentarer:

 1. Hoppas det där 'trevliga' väntar ett tag till då. Ska också på Depeche ikväll... Whhiiiee! Fast jag får vinka till dig från sittplats :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul! Ja, vinka på!

   Radera
  2. Håller tummarna för att konserten går smärtfritt till!

   Radera