torsdag 19 december 2013

Vardagsglimtar

Idag har jag ägnat mig åt en massa småsaker jag har skjutit upp på sistone. Som att lämna tillbaka böcker på biblioteket, hämta ut ett paket, tvätta, ringa ett samtal, välja kurser till nästa termin och sånt.

Köpte ett fräckt äpple i grönsaksaffären.

När jag hade hämtat hem Elly badade hon. Hon har inte varit så mycket för att bada här hemma de senaste månaderna, men idag ville hon aldrig sluta bada, utan skulle plaska, dyka, hoppa och hålla på tills det nästan inte var nåt vatten kvar i baljan.

Efter badet dissade Elly middan och ville bara ha fil med smörklickar i. Och lite russin och ungefär tusen gojibär bredvid. Herregud, hon blev helt överlycklig när jag berättade att jag har köpt nya gojibär, eftersom vi har varit utan i några dagar.

Och nu har jag precis slutfört slå-in-alla-paket-projektet och sitter i soffan och äter grönkålschips. Nice.

Förresten, jag älskar julklappar! Jag älskar att köpa dem, att få egna och att se dem ligga och vänta under granen. Förväntan och spänning. Glädje.

 

3 kommentarer:

  1. Vad skönt att du är klar med julklapparna! Jag är så himla sen ute i år igen - har inte köpt en enda än. Och tack, detsamma! Hoppas ni får det riktigt fint!

    SvaraRadera
  2. Först, vilken cool färg i källaren. Sen, morgonrockens öron! Jag är rätt avundsjuk på att hennes har öron och inte min. Jag har en likadan nämligen. Utan öron dårå.

    Skönt att få gjort såna vardagliga saker. Jag ska själv ge mig iväg på såna ärenden nu. Tråkigt värre.

    SvaraRadera