fredag 10 januari 2014

10. Kolla! Här är en bok som jag tycker är snygg.

Som stjärnor, glitter och confetti på en och samma gång.

Jag har dock inte läst boken än; först ska jag läsa om den här av samma författare:

När Elly var några månader gammal gjorde jag ett försök, men jag var för känslig då och pallade inte riktigt. Särskilt inte när jag läste en läskig tandläkarscen och fick flashbacks till förlossningen. Men första gången jag läste boken, då älskade jag den. Det var den bästa och minst sentimentala skildringen av ett liv fullt av missbruk som jag har läst.

 

9 kommentarer:

 1. Det var ju verkligen snyggt med stjärnor och glitter! Sånt gillar jag också. Och tack så mycket! :)

  SvaraRadera
 2. Åh! Som jag önskar att jag hade den läsupplevelsen framför mig som du har nu. En av mina absoluta favoriter! Såpass mycket älskar vi boken både jag och M att Vidar är uppkallad till Leonard i andranamn.
  Samt: Snygg header!

  SvaraRadera
 3. Åh! Som jag önskar att jag hade den läsupplevelsen framför mig som du har nu. En av mina absoluta favoriter! Såpass mycket älskar vi boken både jag och M att Vidar är uppkallad till Leonard i andranamn.
  Samt: Snygg header!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte faktiskt på dig när jag skrev det hör inlägget, för jag vill minnas att det var du som uppmärksammade mig på att Frey har skrivit fler böcker! Leonard, vilket vackert namn!

   Och tack!

   Radera
 4. En av mina allra bästa böcker! Och jobbigaste.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nu måste jag se till att läsa den snart!

   Radera
 5. Älskar!!! (Jag har annan utgåva som också är skitsnygg.)

  SvaraRadera
 6. Jag har också läst de båda böckerna. Jag tyckte att de var skitbra och ändå jobbiga. Och snygga. Min variant var på svenska och såg lite annorlunda ut, men ändå samma typ.

  SvaraRadera