tisdag 14 januari 2014

14. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att byta liv med någon i en tv-serie…

Den första jag kom att tänka på var Shoshanna i Girls. Älskar henne!
Fast när jag började kolla på Girls tänkte jag "hjälp, ta bort den där jobbiga fjortisbruden!" Men jag kom snart på att Shoshanna är smart, rolig, tuff och har både självrespekt och ambitioner, så jag skulle absolut kunna tänka mig att byta liv med henne.

3 kommentarer:

 1. Shoshanna var min första tanke men jag har kommit på en annan lite oväntad kandidat. Ska strax skriva ett inlägg :)

  SvaraRadera
 2. ja! älskar na! men tyckte också hon var fruktansvärd från början. sen började jag hata marnie ett tag, men har kommit över det också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marnie har jag fortfarande väldigt svårt för!

   Radera