söndag 19 januari 2014

18. Kolla! Det här är ett fynd jag gjorde en gång

Den här telefonbänken köpte jag för flera år sen i en affär som säljer gamla prylar och möbler. Den kostade 850kr och mamma och jag bar hem den till min och Niklas dåvarande lägenhet. Jag vet egentligen inte om det räknas som ett fynd, för jag har ingen aning om vad en sån här bänk kan vara värd, hur gammal den är osv, men jag tycker att den är väldigt fin och den tillför känsla till vår lägenhet, som främst är möblerad med möbler från det där stora varuhuset.

 

6 kommentarer:

 1. Åh, den är ljuvlig!!! Absolut ett fynd :-)

  SvaraRadera
 2. Telefonbänk :) Tänk när det var så att en faktiskt satt vid en sån när en pratade i telefon. Den är jättefin och jag tycker om när det blandas möbler från förr och från det där varuhuset.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när det kanske till och med var lite högtidligt att ringa ett samtal, och ingenting en fick göra i onödan!

   Radera
 3. Åh, jag älskar telefonbänkar. Bra fynd.

  SvaraRadera