lördag 18 januari 2014

2 bra till

Till lunch idag lagade jag risnudlar med kokosmjölk, mandelsmör, bjäst och grönsaker. Det kanske inte ser så spännande ut, men det var riktigt, riktigt gott. Dessutom var det kul att testa bjäst (icke aktiv jäst med b-vitamin, som t ex kan användas som parmesan). Inspirationen hämtade jag från Tara Stiles matblogg.

 

När Elly hade somnat körde jag först ett grymt bra träningspass från FB-gruppen. Alltså, det var för jävla bra, riktigt grymma övningar som aktiverade flera muskelgrupper samtidigt och dessutom kom jag upp i puls. Efter det körde jag ett corepass med ovan nämnda Tara Stiles, med enkla och sköna övningar som ändå kändes. Älskar när träningen är så här rolig och när den går så bra! Jag har förresten blivit smått besatt av Tara Stiles och allt hon gör, måste skriva mer om henne snart.

 

4 kommentarer:

 1. Men alltså, så himla GÖTT att du är i ett flow. bra god mat. bra rolig träning. Win! keep it up!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det känns så himla skönt!

   Radera
 2. Nom nom! Visst var det supergott! Mixa rostade pinjenötter med lite salt och näringsjästen så blir det ännu mer parmesansmak :)

  SvaraRadera