fredag 3 januari 2014

2. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att tatuera in ett citat från en låttext i svanken

Got so much clit she don't need no balls

Ur Fast and frightening med L7.

Förresten, varför tycker så många att en tatuering i svanken är ungefär det fulaste en tjej kan ha? För att det ses som white trash? För att det ser billigt ut? Är det klasshat och kvinnohat det handlar om?

 

(Jag ligger en dag efter i utmaningen, om någon undrar)

 

5 kommentarer:

 1. Jag vet inte varför egentligen, men jag har aldrig gillat det. Inte ens när jag var tonåring och en (tribal)tatuering i svanken var standard. Jag fick höra nån gång att man inte kunde få epidural vid förlossning om man hade en tatuering där och sen dess har jag varit emot det för egen del, mest för att inte ta bort den möjligheten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men det har jag också hört! Enligt vissa stämmer det, enligt andra inte och jag vet inte vem jag ska tro på. Men det jag syftade på var att jag har hört folk säga att det är billigt, att det bara är white trashbrudar som har det osv och jag tycker att den synen är himla trist! Men jag är i allmänhet trött på att tjejer snackas ner...

   Radera
 2. (sen vet jag inte ens om det stämmer, det där med epiduralen)

  SvaraRadera
 3. Absolut klass- och kvinnohat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det? Ett klassiskt sätt att se ner på folk.

   Radera