tisdag 21 januari 2014

21. En grej som får mig att vilja vråla HIGH FIVE! i vardagen

När jag drar till med ett skämt som är så där ni vet beyond roligt. Särskilt när det är så där tråkroligt och innehåller en stor eller liten dos göteborgshumor. Detta händer enligt mig ganska ofta, eftersom jag tycker att jag själv är väldigt rolig och har synnerligen bra humor. Min man kanske inte skulle ge mig det omdömet dock...

6 kommentarer:

 1. Haha, det är exakt på pricken som jag. Älskar min egen humor och skrattar väldigt ofta åt mej själv för att jag tycker att jag är så briljant (Nej, jag är inte ironisk nu).
  Daniel där emot, kan liksom få något tvivlande i blicken och ba: "Du ÄR verkligen inte riktigt klok". Fast oftast tycker han att jag är rolig han med :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Niklas tycker nog oftast att jag är rolig ändå :) fast en gång sa han att jag inte är lika rolig längre och sen har jag använt det mot honom, hehe.

   Radera
 2. Haha, jag älskar folk som skrattar åt sig själv :)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar göteborgsk humor. :)

  SvaraRadera