fredag 24 januari 2014

24. En grej jag borde ta tag i

Låt oss säga att slänga vissna blommor inte är min starkaste gren.

Jag borde även gå på cellprovskontroll, men får ångest av blotta tanken på att en främmande människa ska rota i min snippa, eftersom jag är rädd för att få flashbacks till förlossningen och de där två timmarna efteråt då jag blev sydd.

 

10 kommentarer:

 1. Men vet du att du kan få lugnande innan besöket? Det hjälpte en kompis till mig jättemycket. Boka en tid nu, fina du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar inte lugnande nåt vidare,men kanske en halv dos...

   Radera
 2. Cellprov är ju görviktigt tyvärr men jag förstår din rädsla. Det går i alla fall supersnabbt. Kram!

  SvaraRadera
 3. Alltså det går jättesnabbt att göra cellprov, men förstår rädslan och obehaget. Känslan efteråt är himla härlig också. Jag brukar känna sån kvinnokraft också eftersom det oftast (tack och lov säger jag) är kvinnor som tar cellproven. Typ kvinnor som hjälper kvinnor och värnar om varandra. :)

  /Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har aldrig varit rädd för det innan, men efter förlossningen känns det lite känsligt och läskigt.

   Radera
 4. Det skulle verkligen vara bra om du gjorde undersökningen. Och den går faktiskt snabbt, en hinner knappt upp i stolen förrän en ska av igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, jag för försöka tänka på att det gör så fort!

   Radera
 5. Cellprov måste jag ta tag i! Det var snart två år sedan sist... Jag drar mig också en del för det, men brukar tänka på Taxilandet för att få mig själv att få ändan ur.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog inte gjort det på över fem år...

   Radera