lördag 25 januari 2014

25. Kolla! Här är en bild från mitt kök

Lite spex vid matbordet och kökets stora problemområde. Om du tittar i pilens riktning ser du nämligen en hel bänk som är helt täckt av teckningar, leksaker, smycken, pennor och gud vet vad. Ibland får jag syn på den där bänken och tänker shit, där har finns ju en outnyttjad arbetsyta! Ibland städar jag abort all bröte och är beyond nöjd med det nyvunna utrymmet. I upp till ett dygn, sen är utrymmet ett minne blott.

 

6 kommentarer:

 1. Jag har en exakt likadan bänk. Varje morgon får jag typ gräva fram kaffebryggaren och tänker då att det här ska jag ta tag i när tillfälle ges. Tillfället ges aldrig...säger vi ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den där bänken ligger så bra till också, precis när en kommer in i köket, så det blir så lätt att saker hamnar där!

   Radera
 2. De där "avlastningsytorna", känner så igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har ganska många om en säger så...

   Radera
 3. Mitt sånt problemområde är kökssoffan. Jag sitter ofta i köket och bloggar, skriver, läser, pysslar, skypar och vad inte. Och där hamnar också allt som hör till de nämnda aktiviteterna. Jag städar bort och sen så är det tillbaka lika snabbt igen. Suck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag vill så gärna ha en kökssoffa, för dels är det ju mysigt och dels skulle vi kunna ha pysselsaker i den. Men alltså, jag vet inte om jag skulle kunna hantera ett sånt utrymme...

   Radera