måndag 27 januari 2014

27. Om jag blev tvingad (under pistolhot) att spela i ett band…

..skulle jag förstås spela i Hole. Och jag skulle ju inte vara Eric Erlandson direkt, utan Courtney fuckin Love såklart! Hole är ett av mina favoritband och Courtney är en av mina största idoler. För mig är hon en uppkäftig feministisk symbol, och jag känner mig alltid stärkt av att lyssna på Hole.

1 kommentar:

  1. Näee. Jag gillar inte Hole sen jag blev nertrampad på Hultsfred. She's a bitch.
    Och jag har alltid funderat över om den där androgyna var en kille eller tjej. Eric alltså. Där ser man. Jag skulle seriöst inte kunna välja vilket band jag skulle va med i, kanske Heart. Eller nej. JON BON JOVI så klart! Möjligtvis Spice Girls, det hade ju vart ballt. Jag hade kunnat va med hon Victoria, vi har ungefär samma vilja till å le och röra oss smidigt.

    SvaraRadera