fredag 3 januari 2014

3. En grej jag skulle vilja lära mig

Åh, det finns ju så mycket jag vill lära mig! Just nu vill jag helst lära mig att laga god och nyttig vegansk mat. Jag vill även lära mig en massa coola och invecklade yogaposer. Det där med att lära mig sticka vill jag inte ge upp, nån gång SKA det bli av, förmodligen när jag har gått i pension. Jag skulle även vilja lära mig hur en håller växter vid liv, jag är inte intresserad av att bli nån botaniker, men det skulle vara trevligt att ha ett par krukväxter här hemma som inte dör inom två veckor. Att lära mig sy kläder skulle också vara kul. Sen finns det ju mer yrkesrelaterade grejer jag vill lära mig, som att lära mig mer inom sexologi, bli bättre på samtalsmetodik etc. Också vill jag lära mig att ta konflikter på ett bättre sätt.

3 kommentarer:

 1. Välkommen till den veganska sidan! Hurra vilket bra löfte tycker jag, Facebooksidan "vad lagar du för veganmat idag?" jag tycker jag ger grym inspiration och vet jag inte vad jag ska käka kollar jag där först, eller på Vegoriket.se som var stora bubblare 2013. Kanske känner du redan till, men tycker de är värda en extra puff!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK!! Jag har precis gått med i den gruppen på FB, gillar den verkligen, för det är ju vanliga människor som inte har hela dagen på sig att planera, handla och laga mat. Vegoriket upptäckt jag idag och jag lagade en jättegod gryta efter ett recept därifrån! Tack för att du delar med dig!

   Radera
 2. Karin Kjellström10 januari 2014 14:01

  Nu kommer jag inte ihåg om jag tipsat om detta tidigare men men. Min vän Anna har en jättefin blogg om vegansk matlagning: vegannasol.net

  SvaraRadera