söndag 5 januari 2014

4. Kolla! Här är en bild från mitt vardagsrum

Så här ser det ut om en kikar in i rummet från hallen. Lite stökigt och ganska mysigt. Soffan tar upp ungefär halva rummet, eftersom vi köpte den när vi bodde i vår förra lägenhet, där vardagsrummet var säkert dubbelt så stort som det här. Jag freakade ur lite över soffans storlek när vi flyttade in här, men sen insåg jag att vardagsrummet främst är till för att sittas eller halvliggas i ändå, och lugnade ner mig.

 

8 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut! Och det där soffbordet är assnyggt!

  SvaraRadera
 2. Det ser mysigt ut. Helt rätt, det ska mysas och liggas i soffan i ett vardagsrum och ni verkar ha en skön soffa. Det saknar jag. Min soffa kunde vi inte ha kvar pga av megaallergi mot katter så den sålde jag. Och inte har vi nån mysig nu heller. Fast vi har hängmatta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hängmatta är ju faktiskt helt otroligt mysigt att ha!

   Radera
 3. Och nu ser jag att det blev ett konstigt nick på mig. Jaja.

  SvaraRadera
 4. Åh din uggletavla!! Gav min bror en exakt likadan i julklapp, kul :)! Hihi vi har samma smak på inredning ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är så fin, och jag gillar ju inte ens ugglor!

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera