lördag 4 januari 2014

5. Det bästa snackset är ju som vi alla vet

Popcorn. Eller chips. Eller popcorn. Eller chips. Eller popcorn. Eller chips. Nä, jag säger popcorn. Poppade på spisen, såklart. Om jag inte vore så glupsk skulle jag alltid se till att spara en skål med popcorn till dagen efter, för när oljan börjar tränga ur dem lite, och de är lite sega, då är de nästan som godast.

(Eftersom jag inte är hemma och kan plåta mitt stökiga vardagsrum idag fick det bli nr 5 i utmaningen idag och nr 4 kommer i morgon)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Åh, nu blir jag osäker igen! Dessa val! Jag vill ha ALLT!

   Radera
 2. Halloj, läste nedan att du tänkte bli vegan under 2014, så nu får du en ny bloggläsare! Har varit vegan i fem år och hållt på med no poo' i... två kanske? Kommer aldrig att gå tillbaka till att vara allätare, eller att köpa konventionella hygien- och skönhetsprodukter. Hör gärna av dig om du vill ha tips eller undrar något :) Apropå det aktuella inlägget är de flesta popcorn veganska, även de som det står "smörsmak" på, och här står lite om veganska chipssorter, om du inte redan har koll: http://www.pintomagasin.se/mjolksocker-i-chips-ett-gissel-for-veganer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad kul! Och tack för tipset, har inte mycket koll all så chips ön så länge, vet bara att många sorter inte är veganska, så jag ska genast läsa på! Och tips av alla sorter mottages tacksamt!

   Radera