söndag 19 januari 2014

Att skrubba kroppen med kaffe

För en vecka sen testade jag att göra kroppsskrubb på kaffesump. Jag tog all kaffesump från vår kaffepress, la i en rejäl klick kokosolja och lite socker. Sen skrubbade jag hela kroppen med blandningen i duschen, sköljde och blev mjuk som en barnrumpa. Behövde inte smörja in mig efteråt eftersom jag hade i kokosolja och huden blev verkligen supermjuk och skön. Jag tyckte jag luktade ganska mycket kaffe direkt efter duschen, men lukten försvann efter en stund. Jag är mycket nöjd med denna skrubb och kommer definitivt att göra den igen, även om Niklas tyckte det var kul att reta mig för att jag är en hippie. (Jag är medveten om att bilden kanske inte ser så himla mysig ut och att den kanske inte tillför inlägget så mycket egentligen, men seriöst, allt behöver inte se så fint ut)

 

10 kommentarer:

 1. Min bästa skrubb är kaffe + olivolja! Samma tänk - i like. Men kan tänka mig att kokosolja luktar bättre, får ta det nästa gång :)

  SvaraRadera
 2. Älskar att bilden ser ut som första bebisbajset hehe. Det här måste jag absolut prova :)

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen världens bästa kroppsskrubb det där! Ett till sånt tillfällen när en bara: VARFÖR HAR JAG KÖPT SKRUBB FÖRUT???!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, en får ju lust att gå över helt till självhushållning!

   Radera
 4. Ja, den är supersuperbra!! Jag älskar den. Och att lukta kokos är plus. Kaffelukten går ju bort efter ett tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kaffelukten gick bort så fort jag fick på mig kläder!

   Radera
 5. Hahaha jo men det är ju lite hippie! Men jag blir sugen på att testa, om jag lyckas hitta kokosolja här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hippie indeed! Jag plockar hippiepoäng mer och mer mörker jag...

   Radera