måndag 20 januari 2014

Master to be

Idag började jag på masterprogrammet i socialt arbete! Samhällsvetenskaplig metod är den ena kursen jag ska läsa och den börjar med vetenskapsteori. Roligt, men samtidigt ganska klurigt. Jag skrev just rent mina anteckningar från dagens föreläsning för att få bättre grepp om allting, vilket jag inte kan minnas att jag nånsin har gjort tidigare.

Det är ändå nåt speciellt med att börja en ny utbildning, när allting ligger framför en, så mycket förväntan och många nya intryck.

 

10 kommentarer:

 1. Hurra! Vad roligt att det känns bra. Hoppas att det fortsätter i samma anda.

  SvaraRadera
 2. Spännande! Hur långt är programmet? Heja, heja som sagt! Karin ("fd" Fröken K)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Egentligen är det på 120 hp, men eftersom jag är socionom får jag tillgodoräkna mig 30 hp, så 90 hp för mig då. Sen får en välja om en vill läsa på hel- eller halvfart, så det beror lite på! Jag läser på helfart nu, men nästa termin blir det nog halvfart, eftersom jag även vill läsa en kurs på Psykologen då. Så vi får se hur lång tid det tar för mig!

   Radera
 3. Spännande! Och vad jag håller med, att börja på en ny utbildning är fantastisk känsla!

  Men du, nu när du börjar, fixa det här med att använda templates, det kommer att underlätta ca 1000 miljarder procent. Mejla mig vad du gillar (typsnitt, numrerade rubriker, centrerade eller inte, osv) så fixar jag den åt dig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men gud vad snällt! Nu kommer det dröja minst ett pr innan jag börjar skriva uppsats, men när det är dags hör jag av mig direkt! Kände inte ens till det här med templates...

   Radera