måndag 13 januari 2014

När en bara är skakig och klen

Idag bestämde jag mig för att träna på morgonen, så fort Niklas hade gått iväg med Elly till förskolan. Jag tränar nästan alltid på kvällen när Elly har somnat, men ibland vill jag liksom åt den där energikicken som morgonträning kan ge. Kan ge. Idag fick jag bara en energidip istället. Kände mig helt klen och blev så skakig när jag tog i att jag gav upp efter halva plyometricspasset* och körde lite yoga istället, vilket också kändes skakigt. Buhu. Så nu sitter jag och surar och hoppas att jag är i bättre form ikväll.

 

*dagens pass i världens bästa träningsgrupp

 

2 kommentarer:

  1. Fast det där passet ska jag nog ta och testa! Tack! Lovade mej precis att jag ska kommaigång med styrka och det där verkar ju onekligen jobbigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är grymt bra! Jag har kört det en gång innan, och då var jag minsann inte klen!

      Radera