söndag 12 januari 2014

Segt och skönt

Det blev en riktigt skön lördag trots allt. Jag är förstås inte glad över att mitt barn fick feber, men om hon nu måste bli sjuk, så var det ju väldigt passande att hon råkade få det när jag var bakis. Eller bakis och bakis, egentligen var jag bara trött. Niklas och Elly gick ut en sväng på förmiddagen så att jag skulle kunna sova en stund, men jag slumrade bara till lite. Elly ville mest sitta i min famn i soffan och titta på Dora utforskaren och annat på Netflix, och det hade jag ingenting emot. Så det blev en riktig mysdag för hela familjen. Sen somnade jag vid 22 på kvällen och sov till 7 och Elly vaknade feberfri i morse, så idag har vi varit lite mer aktiva. Bland annat var Elly och jag på Sjöfartsmuseet en sväng, eftersom hon redan på morgonen sa att hon ville gå på museum idag. Mitt lilla kulturbarn.

Dagens (enligt mig) bästa lekar:
1) när Elly gick till en affär och köpte en bäbis av en affärsflicka (dvs moi)
2) när Elly stekte en orm på sin spis, så den inte kunde prata mer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar