lördag 15 februari 2014

Det är här det händer

Först några helt sega och långsamma VAB-dagar. Sen börjar det hända saker. Mamma kommer hit. Jag går på ett möte som kommer att leda till stora förändringar i mitt liv (berättar mer när allt är helt klart!), jag får blommor och lakrits med bud från min man, min syster kommer hit, det är final i På Spåret, vi sover skitdåligt eftersom Elly tydligen har börjat vara vaken på kvällarna och vaknar flera gånger på natten och idag ska jag på bokcirkelträff med grymma brudar hemma hos Jonna. Ok, det har kanske inte hänt så jättemycket egentligen, men inom mig känns det som om det är så mycket på gång. Och jag är så glad över att ha fler människor än mitt barn omkring mig efter de där sega dagarna.

 

10 kommentarer:

 1. Blir så sjuuuuukt nyfiken! Värsta bloggarcliffhangern :-)

  Och så helt of topic, veganosttest: http://veggokoket.blogspot.se/2014/02/veggokokets-test-av-mjolkfri-ost.html
  Tänkte att du kanske skulle tycka det var intressant :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack!!

   Hehe, det kan hända att jag har förstorat upp det hela lite, det är ju egentligen bara spännande för mig...

   Radera
 2. Håller med Charlotta Sofia, är så otroligt nyfiken på vad det är för spännande grejer du har på g! Och hurra för rosor och LAKRITS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är nog inte SÅ spännande egentligen, men för mig känns det så stort och roligt!

   Radera
 3. Så tjusiga blommor!

  Såklart blir jag ju också sjukt nyfiken. Spännande med förändringar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är mest spännande för mig,kan hända att jag förstorade upp det lite...

   Radera
 4. Jag har fått inspo av dig att köra lite smoothies med chia ( vet att du har det till gröt men visst fungerar båda) ska ta ett omtag med mina matvanor nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Jag tar i chia i smoothies ibland när jag vill att de ska vara extra matiga!

   Radera