måndag 24 februari 2014

Fejkvår

Det pratas mycket om vår just nu. Blommor som ploppar upp här och var, sol, flera plusgrader, vårkänslor i sociala medier osv. Och jag gick på't. Tog på mig vårskor och skippade mössan. Men FYI kan jag berätta att det var K A L L T. Jag frös inte så mycket om fötterna pga feta sulor, men mitt stackars huvud frös. Det är inte vår, det är vinter. Kom tillbaka när det är vår på riktigt, tack, så jag slipper bli lurad igen.

 

PS. Såg snödroppar i torsdags, men hade för en gångs skull inte med mig ifånen då, och eftersom jag inte har nåt bildbevis har det väl inte hänt.

6 kommentarer:

 1. När tåget rullade in i Göteborg imorse stod det 8 grader. Jag tänkte wtf? Men det va nice. Sen börja det blåsa. Not so nice.

  För övrigt e d snödroppstime nu normalt och de finns här i Dalsland så..men jag har inte heller tagit ngn bild så du får ta mig på orden. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, i teorin är det ju vår, men inte i praktiken!

   Radera
 2. Jag hade tygskor idag. Turligt nog med raggsockor i.

  SvaraRadera
 3. Åhnej, inte gå på det om våren ännu. Jag har dubbla vantar på mig ännu fast det på termometern visade 13 plus idag och krokusarna snart är överblommade. Mvh Mig lurar ingen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar alltid känna vår i luften typ fr o m Nyårsdagen, men i år är jag inte så naiv. Idag tyckte jag nog att det kändes lite vårigare ändå, trots ingen sol.

   Radera