tisdag 11 februari 2014

Glajjor!

Så där, nu ska jag förhoppningsvis slippa mastodonthuvudvärk när jag är i skolan eller sitter och pluggar. Jag gillar redan glajjorna, men hjälp, vad präktig jag ser ut i dem!

 

PS. Borde öva in fler fotominer. Och att se naturligt avspänd ut på selfies.

 

18 kommentarer:

 1. Tycker du ser cool ut! Tumme upp för dem :)

  SvaraRadera
 2. Nä, inte präktig! Bara cool, sjukt cool. Det är lite cat eye-stuk sådär. Och visst är det skönt med glasögon! Jag var motsrävig länge men nu fattar jag inte hur jag stod ut. Såg ju inget! Enda nackdelen är att en rätt fort vänjer sej och tycker att en ser helt tom ut i ansiktet utan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har bara ett litet synfel, men shit, vilken skillnad det är ändå! Och vad konstigt det känns när jag tar av dem!

   Haha, jag sa till Niklas att jag hade testat riktiga cat eyes och han ba dömde ut dem som supertantiga! Fast dessa gillar han :)

   Radera
 3. Åh så snygga! Samt välkommen i klubben för oss som är lite, lite tuffare än alla andra. Det var bara barnen på åttiotalet som inte fattade hur HIPPT det är med glasögon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hehe, nu när de vill vara hipsters ångrar de sig nog!

   Radera
 4. Skitsnyggt! Jag letar också efter nya briller. Använder mina från 1997 nu. Svarta, rektangulära (och för små för mitt 30+ huvud) med gult glas. Väldigt stylish. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Med den beslutsångest jag hade när jag valde dessa, kommer jag nog ha dem resten av livet...

   Radera
 5. Passar dig utmärkt! Har också glasögon, pilotisar ala 70-talet ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Pilotisar är verkligen snyggt på rätt person!

   Radera
 6. Präktig? Jag vet inte, jag tycker du ser extrempiffigcool ut i dina glasögon. Men man kanske kan vara präktig för det ;) Jättefint i vilket fall!

  SvaraRadera
 7. Inte alls präktig tycker jag. Snarare skitsnygg och cool. Jäklar vad jag vill ha nya nu. Jag är så dödens less på mina som jag aldrig gillat och som jag ser dödåligt i. Måste klura på det här ett tag. Jag vill ha typ såna som du ungefär.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu när jag har börjat vänja mig tycker jag nog inte att jag ser lika präktig ut, nu har de liksom börjat smälta in på mig. Jag tycker du ska skaffa såna här, du skulle nog passa i dem!

   Radera