onsdag 19 februari 2014

Hosta och icke-träning

Brrrr, jag fryser så jag får ont i ryggraden. Det var likadant igår kväll. Annars är jag ju inte dödssjuk direkt, utan det värsta är hostan. Jag hostar så det känns som om det ska lossna lite random inälvor och revben när attackerna kommer. Niklas och jag har pratat om detta med hosta. Han är ingen hostare. Alltså, han säger att han för hosta ibland, men att det bara inte är att hosta. Jag fattar ingenting. Får jag en hostimpuls kan jag omöjligen hålla emot den. Men min hosta är ändå inte av samma kaliber som min mammas och min ena syster; när de hostar tar de i ungefär allt vad de kan, så råkar en stå i vägen blåser en nästan omkull. Deras inre magmuskler måste vara vältränade.

 

Nu kom jag visst in på ett litet sidospår, för det jag egentligen skulle skriva om var ju att det värsta med att vara sjuk är att jag inte kan träna. Jag brukar visserligen fuska lite och träna en aning ändå, men idag och igår har det bara inte gått. Idag har jag förresten nästan inte rört på mig alls eftersom jag har varit hemma med Elly hela dagen och vi gick inte längre än till brevlådan 100 meter bort. Det är så jag riktigt ser fram emot att gå till och från skolan i morgon. För till skolan ska jag, sjukare än så är jag inte. Elly får däremot stanna hemma med sin farmor, för även om hon har varit bättre idag tvivlar jag på att hon skulle klara en dag på föris.

 

Nu ska jag äta glass, för det ska ju vara bra mot massivt huttrande.

6 kommentarer:

 1. Åh, krya på er båda två. Låter som ni fått en släng av det där elaka viruset som vi hade. Inte bra. Jag håller tummarna för att det går över fort, tur att du kan få hjälp så du inte halkar efter för mycket. Men du sliter väl inte ut dig? :) Kram kram!

  SvaraRadera
 2. Ja fy för hosta, jag håller med dig där, det går absolut inte att bara inte hosta när det retar i halsen jö! Krya på er!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig! Det blev IngelaMolly mitt namn på bloggen. Kramar fd Mollysmix

  SvaraRadera
 4. Krya på er stackare! Vi var ju däckade här med och det tog ju förfan 2,5 vecka innan jag var hyfsat slembefriad och kunde cykla till jobbet utan hostattack var 50:e meter.

  Saknar också träningen!

  SvaraRadera
 5. Men fy för hosta! Hoppas att ni kryar på er snabbt och är pigga inför helgen igen.

  Det där med att träna är ju så knäppt när en inte kan pga sjukdom. När en vant sig vid att träna regelbundet och sedan bara inte kan. Jag har varit helt konstig i kroppen en hel vecka nu och träna har bara inte gått. Men det känns ju som att alla muskler i hela kroppen bara försvinner med en gång så jag hoppas att jag kommer igång i morgon.

  SvaraRadera